Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 45
 İndirme 11
L'e-book di storia dell'arte: problemi e prospettive
2010
Dergi:  
Italian Journal of Educational Technology
Yazar:  
Özet:

Art history is one of the humanities subjects ideally suited to innovative teaching methods that leverage new technologies. It can be taught through communicative practices based on multimedia, becoming an ideal arena for technology to enhance and stimulate learning. This article presents some considerations about currently available art history e-books, a digital technology that is set to become a standard format for textbooks at school. Together with interactive whiteboards), e-books are spearheading the introduction of new technologies in Italian schools. However there are still problems regarding the use of these modern educational tools, including teacher training, the costs to families, and the scepticism and prejudices of diehard supporters of the printed book and traditional teaching.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Italian Journal of Educational Technology

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 753
Atıf : 58
2023 Impact/Etki : 0.025
Italian Journal of Educational Technology