Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 20
Gamified-Learning to Teach ESL Grammar: Students’ Perspective
2019
Dergi:  
RELIGACIÓN
Yazar:  
Özet:

Many educationists resort to technology in assisting their teaching. Despite the integration of technology in class, the English as a second language (ESL) learners face difficulties in learning the ESL grammar. Thus, this paper aimed to find out the perceptions of students towards gamified-learning. Thirty suburban secondary school students in Malaysia answered a questionnaire in this study. The main findings showed that most students favour the usage of gamified-learning in learning grammar because it is amusing, motivating, improves learning experience and provides a better understanding of the ESL grammar concepts. This paper implied that gamified-learning can be used by teachers to teach ESL grammar. In the future, research can look into the different types of games suitable for each skill in the English language. As the revolution of technology provides a diversity of technological tools to be used in classrooms, it is hoped that all teachers will fully maximise them.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




RELIGACIÓN

Dergi Türü :   Uluslararası

RELIGACIÓN