Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 1
Deformed Statistics and Micro Black Holes
2017
Dergi:  
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, yüklü bir makro kara deliğin Hawking ışımasıyla oluşturduğu mikro kara delikler ele alınacaktır. Stromiger ve Verlinde’nin istatistiksel yaklaşımları vasıtasıyla deforme Einstein denklemleri elde edilerek mikro kara deliklerin fiziksel davranışlarını analiz edeceğiz. Strominger mikro kara deliklerin uyduğu istatistiğin deforme istatistik olduğunu önermesinden dolayı, mikro kara delikleri q,p -deforme fermiyonlar olarak ele alacağız ve Verlinde’nin entropik gravite yaklaşımını izleyerek deforme Einstein denklemlerini elde edeceğiz. Deforme Einstein denklemlerini elde ettikten sonra, bu denklemlerin çözümlerini elde ederek ve yorumlayarak bu kara deliklerin fiziksel davranışlarını analiz edeceğiz

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 461
Atıf : 905
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi