Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Soya ve Mısırın Sıkıştırma Yükü Altındaki Mekanik Davranışları
2004
Dergi:  
Journal of Agricultural Sciences
Yazar:  
Özet:

Bu çal ış mada, iki farkl ı soya ve m ı s ı r çeş idinin s ı kışt ı rma yükü alt ı ndaki mekanik davran ış lar ı belirlenmiştir. Denemeler 40.2 mm/min 'lik s ı kışt ı rma h ı z ı nda, iki farkl ı yükleme ekseninde ve üç farkl ı nem içeriğ inde yap ı lm ışt ı r. Ara şt ı rma sonuçlar ı , soya ve m ı s ı rı n nem içeriğ i artt ı kça kopma kuvvetinin azald ığı n ı , buna karşı n kopma enerjisinin artt ığı n ı göstermi ştir. x-x ekseninde yüklenen soya fasülyesi ve m ı s ı r çeş itlerinin kopma kuvveti ve kopma enerjisi değ erleri y-y eksenine göre daha yüksek bulunmu ştur. Hem x-x hem de y-y ekseninde, michell çe şidi soyan ı n kopma kuvveti ve kopma enerjisi, clark çe şidinden daha yüksek bulunmuştur. Benzer şekilde, cin m ı s ı rı çeş idinin kopma kuvveti ve kopma enerjisi at di ş i mı s ı r çeş idine göre daha yüksek bulunmu ştur.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Agricultural Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.092
Atıf : 3.921
2023 Impact/Etki : 0.366
Journal of Agricultural Sciences