Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
Development of a Knitted Strain Sensor for Health Monitoring Applications
2023
Dergi:  
Engineering Proceedings
Yazar:  
Özet:

: As an emerging technology, smart textiles have attracted attention for rehabilitation purposes to monitor heart rate, blood pressure, breathing rate, body posture and limb movements. Compared with traditional sensors, knitted sensors constructed from conductive yarns are breathable, stretchable and washable, and therefore, provide more comfort to the body and can be used in everyday life. In this study, knitted strain sensors were produced that are linear with up to 40% strain, sensitivity of 1.19 and hysteresis of 1.2% in absolute values, and hysteresis of 0.03 when scaled to the working range of 40%. The developed sensor was integrated into a wearable wrist-glove system for finger and wrist monitoring. The results show that the wearable was able to detect different finger angles and positions of the wrist.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Engineering Proceedings

Dergi Türü :   Uluslararası

Engineering Proceedings