Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
2011-2014 YILLARI ARALIKLARINDA NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI’NI TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERİN GÖRÜŞLERİ
2017
Dergi:  
EKEV Akademi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu araştırma Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalında okumakta olan öğrencilerin bu bölümü seçme nedenlerinin değerlendirmesi üzerine yapılmıştır. Araştırma örnek olay (özel durum) değerlendirmesidir. Bu bölüme 2011-2014 yılları aralıklarında her yıl kayıt yaptıran öğrencilerin görüşleri alınmıştır. Görüşme formu araştırmacı tarafından mezun oldukları okul, geldikleri şehir, resim-iş eğitimini tercih sebebi, Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Resim-iş Bölümünü tercih nedeni, hedeflerindeki üniversite ve bu bölümden beklentileri ile ilgili verilerinin geliştirilmesi için geliştirilmiştir. Öğrencilerin verdikleri cevaplar içerik analizi yöntemi ile tema ve kodlar oluşturularak tablo halinde sunulmuştur. Araştırmanın sonucunda, üniversite ve şehri yakın olduğu için seçmelerinin yanı sıra, meslek ve atanabilme kaygılarının da olduğu sonuçlarına da ulaşılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
Özet:

Bu araştırma; Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalında okumakta olan öğrencilerin bu bölümü seçme nedenlerinin değerlendirmesi üzerine yapılmıştır. Araştırma örnek olay (özel durum) değerlendirmesidir. Bu bölüme 2011-2014 yılları aralıklarında her yıl kayıt yaptıran öğrencilerin görüşleri alınmıştır. Görüşme formu araştırmacı tarafından mezun oldukları okul, geldikleri şehir, resim-iş eğitimini tercih sebebi, Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Resim-iş Bölümünü tercih nedeni, hedeflerindeki üniversite ve bu bölümden beklentileri ile ilgili verilerinin geliştirilmesi için geliştirilmiştir. Öğrencilerin verdikleri cevaplar içerik analizi yöntemi ile tema ve kodlar oluşturularak tablo halinde sunulmuştur. Araştırmanın sonucunda, üniversite ve şehri yakın olduğu için seçmelerinin yanı sıra, meslek ve atanabilme kaygılarının da olduğu sonuçlarına da ulaşılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




EKEV Akademi Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

EKEV Akademi Dergisi