Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 8
Microsurgical Anatomy of the Labyrinthine Artery and Clinical Relevance
2015
Dergi:  
Turkish Neurosurgery
Yazar:  
Özet:

Aim: To describe the origin, the course, and relationships of the labyrinthine artery (LA). Material and Methods: Thanks to a colored silicone mix preparation, ten cranial bases were examined using x3 to x40 magnification under surgical microscope. Results: The LA often arose from the meatal loop of the anterior inferior cerebellar artery (AICA) (90%), or basilar artery (10%). The loop was extra-meatal of the internal auditory meatus (IAM) in 30%, at the opening of the internal auditory meatus in 20%, or intra-meatal in 35%. The AICA coursed in closed relationship to the VII and VIII cranial nerves. It coursed between VII and VIII cranial nerve roots in 85%, or passed over the ventral side of both VII and VIII cranial nerve. The average diameter of the LA was 0.2 +/- 0.05 mm. LA was single trunk in 60%, and bi-arterial in 40%. Conclusion: The implication of these anatomic findings for cerebello-pontine angle tumors surgery and neurovascular pathology such as infarction, aneurysm of the LA or the AICA are reviewed and discussed.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Turkish Neurosurgery

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 402
Atıf : 44
2023 Impact/Etki : 0.037
Turkish Neurosurgery