User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 30
 Downloands 3
Parkinson Hastalığı ve Atipik Parkinson Sendromlarının Ayırıcı Tanısı
2017
Journal:  
Arşiv Kaynak Tarama Dergisi
Author:  
Abstract:

Parkinson hastalığının klinik teşhisi, hastalığın ilk evrelerinde çoğunlukla Parkinson sendromu olarak yanlış tanı konan semptomların klasik sunumunu gösterir. Örtüşen iki hastalık arasındaki ayırıcı tanı için yenilikçi klinik araştırmalar, beyin görüntüleme, farmakolojik ilaçlar, derin beyin uyarımı ve beyin omurilik biyobelirteçlerini içermektedir. Günümüzde, hastalığın başlamasını geciktirirken semptomlarınında azaltılmasına yönelik tedavi seçenekleri mevcuttur. Bu makalede, Parkinson hastalığı ve atipik parkinson sendromları, semptomlar, etiyoloji, tanı ve tedavi ile ilişkili olarak kapsamlı bir şekilde tartışılmaktadır.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Arşiv Kaynak Tarama Dergisi

Field :   Sağlık Bilimleri

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 549
Cite : 2.867
2023 Impact : 0.048
Arşiv Kaynak Tarama Dergisi