Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 57
 İndirme 9
Psychological Effects of Quarantine During Covid-19: Students Attitude Towards Their Academics
2021
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

The current research aims to explore the effects of COVID-19 on students’ academic achievements during the quarantine period through online mode of education and the effects of stress and anxiety on students’ learning during quarantine. The nature of the study was descriptive research using validated close ended 5 point Likert scale questionnaire as tool of data collection. The questionnaire contains two main themes followed by ten items in each theme. The data was collected from 150 undergraduate level students via Google form, which was analyzed through Ordinal Regression Analysis (ORA). The results of the study show that attitude of students towards online classes was negative, quarantine period was difficult for students and leads to psychological issues. The study recommends that mental exercise be given to students to abstain from psychological stress and motivate the students towards online mode of teaching and learning process.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 20.654
Quarter
Eğitim Bilimleri Temel Alanı
Q4
220/239

İlköğretim Online