Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
Flexible Inquiry-Based Science Teaching (FIBST): Activity Design for the Electricity Module and Its Applications
2020
Dergi:  
Journal of Inquiry Based Activities
Yazar:  
Özet:

In this study, a new model termed as “Flexible Inquiry Based Science Teaching”, which is developed using the framework of the inquiry approach is proposed. Science teachers (n=2) who participated in the study were instructed on the inquiry approach and their in-class activity applications were examined. The "electrictiy module" in the annual plans of 5th and 6th grades was chosen to be the subject of the activity designs and applications. Activities were applied in various classes in the same grade level, which allowed activity designs to be improved by performing repetitive applications based on the feedbacks. Due to the “flexible” nature of the FIBST model, teachers were able to design and apply activities according to the varying conditions of the teaching environment. At the end of the process, they gained the ability to adapt any activity into an inquiry-based activity.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Inquiry Based Activities

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Inquiry Based Activities