Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
Bartter Syndrome, a Rare Cause of Malnutrition in Children Copyright and License
2016
Dergi:  
Journal of Gandhara Medical and Dental Sciences
Yazar:  
Özet:

Three and half year old Haleema presented to OPD with complaints of failure to thrive polydipsia and polyuria. In past she visited different clinicians and hospitals. Scrutiny of the previous record showed alkalosis persistently, but other electrolytes values were different from different labs. We admitted her and investigations were repeated, which showed hypo-kalemia, hypo-chloremia, hypo-natremia, metabolic alkalosis, hyper-calciuria, and normal urine osmolality and specific gravity. Her plasma rennin and aldosterone level were also raised. She was discharged on treatment for Bartter syndrome. On follow up, 15 days later her weight and clinical symptoms were improved.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Gandhara Medical and Dental Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Gandhara Medical and Dental Sciences