Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
CLASS III MALOCCLUSION TREATMENT WITH MAXILLARY EXPANSION AND FACE MASK COMBINATION: A CASE REPORT
2018
Dergi:  
Aydın Dental Journal
Yazar:  
Özet:

The aim of this case report is to present the treatment of a female patient with skeletal Class III malocclusion due to maxillary deficiency and negative overjet using a functional appliance. A 12-year 4-month old female patient applied for treatment to our clinic with a chief complaint of the position of her anterior teeth. The radiographic and clinical examinations and evaluations showed skeletal class III anomalies and absence of lateral maxillary incisor bilaterally. Initially, maxillary expansion was provided to mobilize the maxillary sutures and then facemask was worn to improve the sagittal skeletal relation. Fixed orthodontic appliances were placed to align the dentition and Class III elastics were used to establish intercuspation and stability. A case with a skeletal class III malocclusion and negative overjet was treated in 2 years and 2 months in total, and class I canine relationship with normal overjet and good occlusion were achieved.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Aydın Dental Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 105
Atıf : 6
Aydın Dental Journal