Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 2
Healthy Lifestyle Behaviors For The Prevention Of Pelvic Floor Dysfunction:Pender's Health Promotion Model
2016
Dergi:  
Archives of Health Science and Research
Yazar:  
Özet:

Pelvic floor dysfunction is a common and important health problems, commonly seen in women and may adversely affect the quality of life. It is known that lifestyle changes are effective in the development and management of this problem. Incontinence (urinary / fecal), pelvic organ prolapse, chronic pelvic pain and sexual dysfunction symptoms are related to pelvic floor dysfunction. Healty lifestyle behaviours are effective in development and management of these symptoms. They must be assessed by health professionals primarily. There are some models using for assessment and development of health behaviors by health professionals. Pender's Health Promotion Model is commonly used in the clinic among those. In this article, healty lifestyle behaviors were examined.

Anahtar Kelimeler:

null
2016
Yazar:  
0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Archives of Health Science and Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 438
Atıf : 426
2023 Impact/Etki : 0.091
Archives of Health Science and Research