Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
THE MERGING OF UNIVERSITY AND COMMUNITY: FURTHERING COLLABORATIVE EDUCATION
2014
Dergi:  
International Online Journal of Primary Education
Yazar:  
Özet:

The focus on community engagement and social responsibility in many higher education institutions in South Africa today, brings the University directly into a collaborative relationship with Society. The ivory tower is no more: partnerships are formed with a view to enhancing educational practice and the quality of community health and well-being. This paper briefly reviews the discourse surrounding community engagement in higher education, the University of KwaZulu-Natal’s position in this endeavour and models of community engagement in South Africa. However, it focuses on avenues for community engagement enabled by the University of KwaZulu-Natal's Foundation, which seeks investment for strategic development projects. It concludes by presenting two such projects which the Foundation is supporting, suggesting that partnering the university with community in a mutually beneficial relationship, merging needs, resources, skills, knowledge and ideals, lends new meaning to “Collaborative Education”.

Anahtar Kelimeler:

0
2014
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Online Journal of Primary Education

Dergi Türü :   Uluslararası

International Online Journal of Primary Education