Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Immunohistochemical Expression of C-Erb-B2, Steroid Receptors and Cathepsin-D in Breast Carcinomas: A Clinicopathologic Trial
2001
Dergi:  
Turkish Journal of Medical Sciences
Yazar:  
Özet:

Aim: We investigated the role of c-erb-B2, hormone receptors and cathepsin D in breast carcinoma progression and their correlation with each other. Methods: Forty-six breast carcinoma patients, operated on in the deparment of surgery and diagnosed in the pathology department, were classified according to their histopathological characteristics; the results of immunostaining with estrogen and progesterone receptors, c-erb-B2 and cathepsin-D were correlated with the stage and the disease-free survival of the patients. Results: Nuclear positivity was observed in 23 (50 %) cases for estrogen receptor and in 16 (34.8 %) cases for progesterone receptor. There was membranous staining with c-erb-B2 in 37 (80.4 %) cases and cytoplasmic staining with cathepsin-D in 44 (95.6 %) cases. Cathepsin-D positivity was significantly related to the axillary lymph node metastases (p

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Turkish Journal of Medical Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.115
Atıf : 3.302
2023 Impact/Etki : 0.011
Turkish Journal of Medical Sciences