Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Comparison of Different References When Assessing PV HC in Distribution Networks
2021
Dergi:  
Clean Technologies
Yazar:  
Özet:

The burgeoning photovoltaics’ (PVs) penetration in the low voltage distribution networks can cause operational bottlenecks if the PV integration exceeds the threshold known as hosting capacity (HC). There has been no common consensus on defining HC, and its numerical value varies depending on the reference used. Therefore, this article compared the HC values of three types of networks in rural, suburban, and urban regions for different HC reference definitions. The comparison was made under balanced and unbalanced PV deployment scenarios and also for two different network loading conditions. A Monte Carlo (MC) simulation approach was utilized to consider the intermittency of PV power and varying loading conditions. The stochastic analysis of the networks was implemented by carrying out a large number of simulation scenarios, which led towards the determination of the maximum amount of PV generation in each network case.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Clean Technologies

Dergi Türü :   Uluslararası

Clean Technologies