Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Gymnastics Teaching in Public Schools: the three dimensions of content and the development of critical thinking
2015
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract This study describes the experience of a project in Physical Education where the authors directly emphasized the gymnastics. Held during the 2nd half of 2014 for 8th graders of elementary school, a public school located on the east side of São Paulo, the research was focus the three dimensions of content. In procedural dimension students experienced some gymnastics (rhythmic, artistic and acrobatic) according to the possibilities of material, infrastructure and motor skills in the school context. In the conceptual dimension were held lectures, film analysis and debates for students to understand the historical context, the main evidence and physical abilities used in these body practices. In attitudinal dimension discussions were held involving gender relations and racial prejudice. Author Biographies Daniel Teixeira Maldonado, Doutorando pela USJT e professor da rede municipal de ensino Doutorando em Educação Física pela Universidade São Judas Tadeu e professor da rede municipal de ensino de São Paulo.

Anahtar Kelimeler:

0
2015
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência