Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 4
Analysis of scientific publications on artistic gymnastics
2016
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract The aim of this study was to analyze the scientific literature on the Artistic Gymnastics (AG), published in January 2000 to December 2014, in national and international journals. The searches were conducted from systematic review procedures in the following databases: Google Scholar, EBSCO Host, LILACS, MEDLINE, SciELO, Scopus, Sport Discus, Science Direct and ISI (Web of Science). We selected 382 articles, classified into seven categories of thematic focuses: Sports Training, Biological, Pedagogical, Psychological, Social and Anthropology, Philosophical and Administrative. The results showed higher incidence of international studies, subject to quantitative approach, focused on the analysis of sport techniques in different apparatus. The artistic gymnastics is configured as a research object in the field of Sports Science, based in the Natural Sciences.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência