Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 3
The development of e-commerce in China during the COVID-19 pandemic on the example of the textile industry
2021
Dergi:  
BRICS Journal of Economics
Yazar:  
Özet:

The purpose of this paper is to analyze the current situation with e-commerce in China’s textile industry and new business models during the COVID-19 epidemic. The author studied the vital problems of the Chinese textile industry from the point of view of electronic commerce. In order to solve research problems, the method of qualitative content analysis was used to classify and summarize the research situation. Data sources include the latest academic papers, industry analytical reports of securities research institutions, reports of consulting companies (Boston Consulting Group, McKinsey & Company, etc.), as well as government and organization documents (ITMF, United Nations, etc.). Based on the research process, it can be concluded that during the COVID-19 period up to the middle of 2021, China’s textile industry experienced four stages, having switched from traditional e-commerce to interested e-commerce. Innovation and digital transformation seem to be necessary conditions for China’s textile industry to overcome the negative impact of the COVID-19 pandemic. Finally, the author puts forward a long-term development trends of the textile industry after the COVID-19 epidemic.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










BRICS Journal of Economics

Dergi Türü :   Uluslararası

BRICS Journal of Economics