Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 7
 Görüntüleme 12
 İndirme 1
Characterization of Multifloral Honeys of Pervari Region with Different Properties
2015
Dergi:  
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

The quality of honey from Pervari region was almost known by all over the country in Turkey. This study was undertaken to determine (i) physico-chemical parameters, (ii) antimicrobial analysis and (iii) pollen estimation method with expert computer system obtained from three different sites of Pervari region (Siirt/Turkey). For physico-chemical parameters; moisture, free acidity, diastase activity, hydroxyl methyl furfural (HMF), invert sugar, ash, commercial glucose and proline analysis were examined. For anti-microbial analysis disc dilution method were studied on six different bacteria species. For pollen analysis; different and new expert computer system was used for comparison of pollen of plants and honey samples. The aim of the study was to evaluate the properties of multi floral honey determined from three different locations in the same region and the way to understand to which plants were visited by the bees with comparing of pollen grains of flowers and honey by using the expert computer system. Honey samples of Pervari region were of acceptable quality based on recommended criteria of Turkish Food Codex and International Honey Commission.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 344
Atıf : 1.508
2023 Impact/Etki : 0.286
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi