Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
OPCAB treatment option for Coronary Artery Disease in Myelodisplastic Syndrome
2016
Dergi:  
Causapedia Hakemli Olgu Dergisi
Yazar:  
Özet:

The aim of this study is evaluate the outcomes of myelodysplastic syndrome on multivessel coronary artery disease. A 72-year-old male who had been diagnosed as myelodysplastic syndrome (MDS) referred for effort angina. On coronary angiography, critical 80% stenosis of the left main coronary artery and multivessel coronary artery disease (MVCAD) determined. On complete blood count the number of platelets was about 10-20^3/µL. We administered platelet replacement twice daily to increase the number of platelets to prevent hemorrhage for a week. This case was characterized with hemodynamic instability and difficulties in MDS after off pump coronary artery bypass grafting (OPCAB) due to thrombocytopenia of varying severity. He was stabilized after increasing the number of platelets. Herein, we have published this case due to its rarity and difficulty in decision-making.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Causapedia Hakemli Olgu Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Causapedia Hakemli Olgu Dergisi