Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 33
 İndirme 12
Misafir Editörden...
2020
Dergi:  
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Değerli okuyucular, Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin, 22-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Muş Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen “II. Uluslararası Muş Sempozyumu” isimli gelenekselleşen organizasyon çerçevesinde hakemlerce uygun görülen çalışmalar UMS’20 (Uluslararası Muş Sempozyumu) Özel Sayısı ile karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anemon Dergisi, UMS’20 Özel Sayısı aracılığı ile oturumlarda sunulan ve dergimizde yayımlanmak üzere çift kör hakemlik sürecinden geçen 6 tanesi Kürtçe 15 tanesi Türkçe olmak üzere toplam 21 çalışmayı siz kıymetli okuyucuların ve araştırmacıların ilgisine sunuyoruz. Bu özel sayıda ekseriyetle Muş ili ile ilgili uzak ve yakın tarih, siyaset, ekonomi ve kültürel zenginliği muhteva eden çalışmalar içermektedir.

Anahtar Kelimeler:

The guest editor.
2020
Yazar:  
Özet:

Dear readers, Anemon Muş Alparslan University's Journal of Social Sciences, was organized by the Faculty of Economics and Administrative Sciences of Muş Alparslan University between 22-23 October 2020. In the framework of the traditionalized organization called the International Exhibition Symposium, we are happy to be with you with the special number of works that are considered appropriate by judges UMS'20 (International Exhibition Symposium). The Anemon Magazine, through the UMS'20 Special Number, presented in sessions and passed through the double blind judgment process to be published in our magazine, 6 of them in Kurdish 15 in Turkish, we present a total of 21 works to the interest of you dear readers and researchers. This special number of excerpts includes studies of the far and near history, political, economic and cultural wealth related to the Mush Island.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




2018








Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.189
Atıf : 4.815
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi