Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
The Pricing of Discretionary Accruals - Evidence From Pakistan
2015
Dergi:  
Journal of Management and Research
Yazar:  
Özet:

Even now with the cutting edge businesses and specialized management, a large number of the firms are owned by families in Pakistan. Agency disagreements and issues exist between the management and the owners as well as the minority shareholders and the block holders. To handle these feuds, accountants use discretionary accruals. These accruals help to manage earnings and smooth sharp trends to protect the interest of management and the owners. This study determines whether the investors manage the earnings through discretionary accruals or do they price these accruals when considering the stock price. This study finds significant evidence that the market prices discretionary accruals. We find that the firms with higher number of institutional ownership, high quality audit production and higher number of independent board have significantly higher impact of discretionary accruals on their stock returns as compared to other firms.

Anahtar Kelimeler:

null
2015
Yazar:  
0
2015
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Journal of Management and Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Management and Research