Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Posterior Alveoler Krette Dişeti Yerleşimli Skuamoz Hücreli Karsinoma: Olgu Sunumu
2013
Dergi:  
Current Research in Dental Sciences
Yazar:  
Özet:

Oral kavite kanserleri özellikle orta yaşlı veya yaşlı erkek hastalarda görülmektedir. Skuamoz hücreli karsinoma (SHK) oral kanserlerinsık görülen tipidir. SHK’da ilk tedavi seçeneği cerrahidir. Agresif veya konservatif yaklaşımlardan hangisinin kullanılması gerektiği ise hala tartışılmaktadır. Bu vaka raporunun amacı posterior mandibulasında SHK tespit edilen 85 yaşındaki erkek hastanın teşhis ve tedavisinin sunulmasıdır. Hastaya marjinal rezeksiyon prosedürü uygulanmış, böylece post operatif fonksiyon kaybı önlenmiş ve yaşam kalitesi arttırılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Posterior Alveoler Cretaceous Dental Placed Scuamoz Cell Carcinoma: Case Presentation
2013
Yazar:  
Özet:

Oral cavity cancers are common in middle-aged or older male patients. Scamotic cell cancer (SHK) is a common type of oral cancer. The first treatment option in SHK is the surgeon. It is still discussed which of the aggressive or conservative approaches should be used. The purpose of this case report is to present the diagnosis and treatment of a 85-year-old male patient who has been diagnosed with SHK in the posterior mandibula. The patient has been subjected to the marginal resection procedure, so the loss of postoperative function has been prevented and the quality of life has been improved.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Current Research in Dental Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.431
Atıf : 2.160
2023 Impact/Etki : 0.013
Current Research in Dental Sciences