Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
How the Responsibility of Digital Support for Older People is Allocated? The Swedish Welfare System at the Crossroads
2022
Dergi:  
Research on Ageing and Social Policy
Yazar:  
Özet:

Abstract A great welfare challenge today is to promote opportunities of digitalization while limiting social inequalities from digital divides, especially for older people. While the digital divide is a dynamic problem, shifting from physical access to skills and usage, public policies to close the divide do not necessary follow. This study explores who is providing digital support in Sweden by looking at three institutions: (1) the municipal eldercare system, (2) popular education institutions, and (3) the family. The results show that the Swedish policy rely heavily on popular education and family arrangements, leaving many young-old Swedes in need of digital support without public support, while the opposite occurs for very old Swedes who are mostly consumers of welfare technologies. Issues of dependency/independency arise. Given this, the role to the Swedish welfare state needs to be re-evaluated, especially in light of rapid demographic change.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Research on Ageing and Social Policy

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 105
Atıf : 19
Research on Ageing and Social Policy