Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 2
KOMŞU İZOLE SAÇILMA SAYISININ ALGORİTMASI
2023
Dergi:  
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Ağ güvenliği ve güvenilirliği, bilgisayar ağlarının önemli bir parçasıdır. Bilgisayar korsanları nedeniyle ağ güvenliği iyileştirilmek zorundadır. İş sürekliliği, iyileştirme için başka bir nedendir. Ağlar graflarla modellenebilir. Grafların ve dolayısıyla ağların zedelenebilirliğini ölçmek için çeşitli parametreler mevcuttur. Bu makalede, komşu izole saçılma sayısı ele alınmış ve önerilen zedelenebilirlik ölçüm parametresinin herhangi bir graf için ölçülmesini önerdiğimiz bir algoritma geliştirilmiş ve algoritma yazılım kod metrikleri ile analiz edilmiş ve faydalı olduğu gösterilmiştir. Böylelikle herhangi bir graf için zedelenebilirlik ölçümü yaparken algoritma kullanarak insan işgücünden tasarruf sağlanacağı sonucuna varılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Algorithm Of Neighbor Isolated Scattering Number
2023
Yazar:  
Özet:

Network security and reliability is an essential part of computer networks. Network security has had to improve due to hackers. Business continuity is another reason for improvement. Networks can be modeled with graphs. Various parameters exist to measure the vulnerability of graphs, and hence of networks. In this paper, we consider neighbor isolated scattering number and an algorithm has been developed for the proposed vulnerability measurement parameter, which we recommend to measure for any graph and the algorithm is analyzed by software code metrics and have been shown to be useful. Thus, it has been concluded that humanpower will be saved by using an algorithm while measuring vulnerability for any graph.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Sağlık Bilimleri; Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 858
Atıf : 1.540
2023 Impact/Etki : 0.061
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi