Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Hocamız Prof. Dr. Ahmet B. Ercilasun 80 Yaşında
2023
Dergi:  
Dil Araştırmaları
Yazar:  
Özet:

Bu yıl Türk Dil Kurumu, Türklük biliminin çağımızdaki en önemli temsilcilerinden Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun için doğumunun 80. yılında bir armağan kitap yayımladı. Bilindiği üzere Ercilasun, 1990’lı yıllarda Türk Dil Kurumu başkanlığı yapmış bu görevi sırasında Türk diline ve kültürüne çok değerli hizmetlerde bulunmuştu. Kurum, bu armağanla bir kadirbilirlik örneği göstermiş oldu.

Anahtar Kelimeler:

Prof. Dr. Ahmet B. Ercilasun Is 80 Years Old
2023
Yazar:  
Özet:

This year, the Turkish Language Association published a tribute book for Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, one of the most important representatives of Turkic studies in our age, on the 80th anniversary of his birth. As is well known, Prof. Ercilasun served as the president of the Turkish Language Association in the 1990s and made invaluable contributions to Turkish language and culture during his tenure. With this tribute, the Institution has shown an example of gratitude.

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Dil Araştırmaları

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 626
Atıf : 1.308
2023 Impact/Etki : 0.193
Dil Araştırmaları