Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
Migrants in the Attic: The Case of Migrants with Disabilities and Resettlement Services in Serbia
2021
Dergi:  
Laws
Yazar:  
Özet:

The global migrant crisis triggered an unprecedented number of asylum seekers in the Balkan region. In this case study, the state of migrants with disabilities—a community notoriously overlooked during global conflict—is explored through field interviews of settlement service providers in Serbia. A human rights framework is espoused in first examining contemporary refugee law discourse and the corresponding gaps in current resettlement practice of migrants with disabilities. The study’s findings illuminate the need for a drastic shift in settlement services for those migrants most vulnerable to persecution in de facto destination countries. The discussion takes aim at “humanitarian silo” funding models and argues for international cooperation and transparency in accommodating migrants with disabilities internationally.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Laws

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 5
Laws