Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 4
Surface Properties and Catalytic Performance of Pt/PrSrCoO4 Catalysts for NO Reduction by CO
2006
Dergi:  
Turkish Journal of Chemistry
Yazar:  
Özet:

Perovskite-type Pr2-xSrxCoO4\pm l mixed oxides were prepared by different calcination temperatures and were investigated by XRD, BET, TPD, TPR and XPS methods. These catalysts possess high catalytic activities towards the NO reduction by CO, and the activity of the PrSrCoO4 catalyst prepared by calcining at 750 °C is the best among these samples. This is explained in terms of its greater oxygen vacancies and larger BET surface areas. The influence of modification by a suitable amount of Pt-doping on the surface properties and catalytic activity for NO reduction by CO was studied. The results show that the Pt-modified PrSrCoO4 catalysts display activity significantly higher than that of the Pt-free system PrSrCoO4. Characterization of the catalysts by XRD, TPD, TPR and XPS methods reveals that both the surface and the bulk phase of the perovskite-type PrSrCoO4 play important roles in the catalytic activities for NO reduction by CO.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Journal of Chemistry

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.410
Atıf : 1.692
2023 Impact/Etki : 0.068
Turkish Journal of Chemistry