Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 10
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
Eurasian Economic Union: Current state and preliminary results
2017
Dergi:  
Russian Journal of Economics
Yazar:  
Özet:

This paper assesses the current results of the establishment of the Eurasian Economic Union (EAEU). On the one hand, the EAEU has not been an impeccable “success story”. The EAEU's progress has slowed after initial rapid progress. On the other hand, it has achieved much. The EAEU is best viewed not as an exception to general rules of regional economic integration, but rather as a functioning customs union with its own successes and stumbling blocks, enriched by several additional quite developed areas of economic integration. This paper reviews the state of Eurasian institutions, the single market for goods and services, the state of mutual trade and investment flows among member states, ongoing work to eliminate non-tariff barriers, problems pertaining to the efficient coordination of macroeconomic policies, progress toward establishing an EAEU network of free trade areas, the state of the common labor market, and the dynamics of public opinion relative to Eurasian integration in the five member states.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Russian Journal of Economics

Dergi Türü :   Uluslararası

Russian Journal of Economics