Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
Ürün İnovasyonunun Sağlık Kurumlarında İstihdam Üzerindeki Muhtemel Yansımaları
2023
Dergi:  
Journal of Innovative Healthcare Practices
Yazar:  
Özet:

Sağlık sektöründe inovasyonun önemi gün geçtikçe artıyor. İnovasyon kadar önemli diğer bir kaynak da işgücüdür. İnovasyon, yeni teknolojilerin ve yöntemlerin geliştirilmesi olarak düşünüldüğünde; sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırma noktasında büyük bir role sahiptir. İnovasyonun sağlık sektöründe erişebilirliği arttırdığı, dijital sağlık uygulamaları sayesinde hastalara daha konforlu bir hizmet sunduğu görülmektedir. Bu hizmetin hasta ile buluşmasını sağlayan diğer önemli kaynak ise işgücüdür. Nitelikli ve gelişime açık sağlık işgücü, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerinin sunulmasında kilit rol oynamakta; hasta odaklı yaklaşım sayesinde hastaların memnuniyeti artmaktadır. Bu nedenle, sağlıkta inovasyon ve işgücü vazgeçilmez değerler olarak görülmektedir. Bu makalenin amacı sağlıkta inovasyonun önemli bir ayağını oluşturan ürün inovasyonunun istihdam üzerindeki etkisini ortaya koymaya çalışmaktır. Ürün inovasyonu hastaların tedavi süreçlerini iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla sağlık ürünlerinin ve cihazlarının ortaya çıkmasını sağlarken; sağlık sektöründe yeni iş alanlarının yaratılmasına ön ayak olmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

The Potential Impact Of Product Innovation On Employment In Healthcare Organizations
2023
Yazar:  
Özet:

The importance of innovation in the healthcare sector is increasing day by day. Another resource as important as innovation is the workforce. Innovation is the development of new technologies and methods and has a major role in improving the quality of healthcare services. It is seen that innovation increases accessibility in the healthcare sector and provides a more comfortable service to patients thanks to digital health applications. Another important resource that provides this service to the patient is the workforce. A qualified and open-minded health workforce plays a key role in providing quality and reliable health services; Thanks to the patient-oriented approach, patient satisfaction increases. Therefore, innovation and workforce in health are seen as indispensable values. The aim of this article is to try to reveal the impact of product innovation, which is an important pillar of innovation in health, on employment. While the emergence of healthcare products and devices to improve and improve the treatment processes of patients has led to the creation of new job areas in the healthcare sector; It can also contribute to the employment of new workforce within the sector.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Innovative Healthcare Practices

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Innovative Healthcare Practices