Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Two new species of Tynanthus Miers (Bignonieae, Bignoniaceae) from Brazil
2014
Dergi:  
PhytoKeys
Yazar:  
Özet:

Tynanthus is a genus of lianas that is broadly distributed through the Neotropics. Two new species of Tynanthus from Brazil are here described and illustrated: T. densiflorus, from Amazonas, and T. espiritosantensis, from Espírito Santo. T. densiflorus is recognized by the conspicuous interpetiolar glandular fields, a feature rarely found in Tynanthus, and the dense thyrses. Tynanthus espiritosantensis, on the other hand, is recognized by the bromeliad-like prophylls of the axillary buds and the lax thyrses. Information on the distribution, conservation status and morphologically similar species are provided.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












PhytoKeys

Dergi Türü :   Uluslararası

PhytoKeys