Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 1
Philosophical reflections in Physical Education: interview with professor Iraquitan de Oliveira Caminha
2020
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract The text presents an interview with Iraquitan de Oliveira Caminha, affectionately known as "very expensive". Professor of the Graduate Programs in Physical Education, and Philosophy of the UFPB, he is also the author of several works in Physical Education, Philosophy and Psychology, besides articles in scientific journals and book chapters in the universe of the body, Physical Education, Education, Psychoanalysis and Philosophy. He gives us an interview at the UFPB on December 5, 2018, which tells us about his academic trajectory and his approximations with the thought of Merleau-Ponty. He also tells us about his research, works and concepts engaged in them and other authors such as Bachelard, Silvino Santin and Manuel Sérgio. Finally he gives us a brief account of his vision of the challenges of philosophical studies of Physical Education.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência