Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 18
CRIMES AGAINST HUMANITY IN THE TURKISH CRIMINAL CODE: A CRITICAL REVIEW IN THE LIGHT OF INTERNATIONAL MECHANISMS
2016
Dergi:  
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Crimes against humanity are as old as humanity itself. However, the expression can be traced dating back a century. After the birth of the concept, international criminal law has covered a long distance by courtesy of international tribunals. The defi nition of the crime has evolved and the practice has been modifi ed. On the other hand, Turkish Criminal Code system has fallen outside the developments in the international area. Although, including of international crimes in the Code is an admirable enterprise, the defi nition of crimes against humanity must be restructured in the light of international standards. Firstly, the list of prohibited acts must be enhanced. Secondly, discriminatory intent and requirement for systematic attack must be excluded from the text

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi