Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Agricultural land market in Slovakia
2007
Dergi:  
Agricultural Economics
Yazar:  
Özet:

The agricultural land market in Slovakia has noted an increased dynamics recently. Such situation was a result of entering big foreign investors, particularly car factories, which had bought agricultural land for construction purposes. It resulted in the raised prices of plots. Agricultural land prices sold for the further agricultural use are markedly lower from the national point of view than in the EU-15. Such prices are also the third lowest ones within the new member countries of the EU.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Agricultural Economics

Dergi Türü :   Uluslararası

Agricultural Economics