Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
THE STATE AND CIVIL SOCIETY IN CENTRAL ASIA
1997
Dergi:  
PERCEPTIONS: Journal of International Affairs
Yazar:  
Özet:

As research into the Central Asian republics of the former Soviet Union has taken on momentum, various aspects of an encompassing approach tend to crystallise. When considered together, they yield a picture whose central theme is the degree to which these states really govern themselves. Urgent reforms in various spheres are portrayed as necessary. However, the respective states seem too weak to realise them for the state machinery is colonised by interpersonal networks with vested interests. Whether one calls them ‘clientelistic’ or ‘patronage networks’ Olcott, 1993; Khazanov, 1994 , ‘clan-like organisations’ Gleason, 1993 , ‘tribalism’ Abdulvakhidov, 1994 , or simply ‘clan’ Vaisman, 1995 , they are charged with being an impediment to reform. As the political leadership is accounted for on the basis of clientelism, ‘cul-de-sac’ becomes the appropriate term to describe the venture the Central Asian republics tend to undertake.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










PERCEPTIONS: Journal of International Affairs

Dergi Türü :   Uluslararası

PERCEPTIONS: Journal of International Affairs