User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 6
 Downloands 3
İki Zamanlı Ters-Doğru Akışlı Buji ile Ateşlemeli Bir Motorun MATLAB Yardımı ile Performans Analizi
2014
Journal:  
Küresel Mühendislik Çalışmaları Dergisi
Author:  
Abstract:

Günümüzde, petrol ve türevi kaynakların hızla azalıyor olması ve küresel ısınmanın da hızla artması nedeni ile içten yanmalı motorların ekonomik ve efektif kullanımı hayli önemli hale gelmiştir. Bu nedenle, içten yanmalı motorların performanslarının iyileştirilmesi konusunda yoğun çalışmalar yapılmaktadır. Motor performansının belirlenmesi iki aşamada yapılmaktadır. Birinci aşamada, henüz tasarı halindeki motorun performansı çevrim analizi aracılığı ile teorik matematiksel model kullanılarak belirlenmekte, motor parametrelerinden her birinin motor karakteristiklerine etkileri incelenmektedir. İkinci aşamada, teorik çalışma doğrultusunda deneysel çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmada, iki zamanlı ters doğru akışlı, tek silindirli, buji ile ateşlemeli bir motorun performansının analizi için MATLAB programlama dilinin kullanılmasıyla bir bilgisayar programı geliştirilmiştir

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Küresel Mühendislik Çalışmaları Dergisi

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 29
Cite : 6
Küresel Mühendislik Çalışmaları Dergisi