Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
A Short Overview on Nutrition, Wound Healing and Medical Textiles
2015
Dergi:  
International Journal of Advances in Engineering and Pure Sciences
Yazar:  
Özet:

The objective of this paper is to determine wounds, wound healing and the effect of nutrition on wound healing. In recent times, the developments in cellular and molecular biology have greatly expanded and enhanced the current understanding of the biological processes involved in wound healing and tissue regeneration. A remarkable progress has been achieved and an ever-growing number of woundcare products have been designed and developed to incorporate the latest understanding of cellular and molecular level phenomena involved in the dynamic and complex process of wound healing, including blood coagulation, inflammation, fibroplasias, collagen deposition and wound contraction. The primary goals of innovations are aimed at alleviating patient suffering, shortening wound healing time periods, and resolving chronic wound healing clinical problems. The investigation and innovation of novel wound dressing materials and methods are an important part of the fast growing biomaterials industry worldwide.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












International Journal of Advances in Engineering and Pure Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 512
Atıf : 935
2023 Impact/Etki : 0.132
International Journal of Advances in Engineering and Pure Sciences