Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Solubility EnhancementTechniques forPoorly Soluble Pharmaceuticals: A Review
2019
Dergi:  
Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research
Yazar:  
Özet:

Among newly discovered chemical entities about 40% drugs are hydrophobic which are failed to reach market due to their low aqueous solubility. For orally administered drugs solubility is one of the rate limiting parameter to achieve their desired concentration in systemic circulation for pharmacological response.Drug efficacy can be limited due to poor aqueous solubility and some drugs also show side effects like gastric irritation, peptic ulcers,due to their poor solubility. Because of solubility problem of many drugs the bioavailability of them gets affected and hence solubility enhancement becomes challenging. The present review is devoted to various traditional and novel techniques for enhancing drug solubility to reduce the percentage of poorly soluble drug candidates eliminated from the new formulation development.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 330
Atıf : 85
Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research