Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 5
ENERGY STORAGE IN MICROGRIDS: CHALLENGES, APPLICATIONS, AND RESEARCH NEED
2018
Dergi:  
International Journal of Energy and Smart Grid
Yazar:  
Özet:

This paper studies various energy storage technologies and their applications in microgrids addressing the challenges facing the microgrids implementation. In addition, some barriers to wide deployment of energy storage systems within microgrids are presented. Microgrids have already gained considerable attention as an alternate configuration in electric power systems that can operate in grid-connected mode or islanded mode. Host grid reliability, electricity rate uncertainty, electricity demand beyond installed capacity, and regulatory and market incentives are some of the drivers motivating the deployment of microgrids. Microgrids offer greater opportunities for including renewable energy sources (RES) in their generation portfolio to mitigate the energy demand reliably and affordably. However, there are still several issues such as microgrid stability, power and energy management, reliability and power quality that make microgrids implementation challenging. Nevertheless, the energy storage system is proposed as a promising solution to overcome the aforementioned challenges.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal of Energy and Smart Grid

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 36
Atıf : 18
International Journal of Energy and Smart Grid