Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 48
 İndirme 4
Misafir Editörden
2021
Dergi:  
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Değerli okuyucular, Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından 7 Aralık 2020 tarihinde organize edilen ikinci İslam Düşüncesinde Eleştiri Kültürü ve Tahammül Ahlakı Sempozyumu’nda sunulan tebliğler içinden hakemlerce uygun görülen çalışmaları, Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin Özel Sayısında bir araya getirip istifadenize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anemon Dergisi’nin bu Özel Sayısı ile oturumlarda sunulan ve dergimizde yayımlanmak üzere çift kör hakemlik sürecinden geçen toplam … çalışmayı siz kıymetli okuyucuların ve araştırmacıların ilgisine sunuyoruz. Özel sayıda İslam düşüncesinin Klasik Döneminde (M. VII. – XII. yüzyıllar) Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ve İslam Tarihi ve Sanatları alanında gerçekleştirilen faaliyetleri, eleştirel düşünce ve tahammül kültürü bağlamında ele alan çalışmalara yer verildi. Anemon Dergisi’nin Özel Sayısı’nın konuk editörü olarak, başta davetli konuşmacılarımız ve panelistlerimiz olmak üzere kongremize katkı sağlayan tüm akademisyen ve araştırmacılara, bu sayıda yayınlanan bildirilerin değerlendirilmesi sürecinde fikir ve görüşleri ile katkı sağlayan tüm hakemlerimize ve makalelerin yayına hazırlanması sürecinde desteğini bizlerden esirgemeyen baş editör Dr. Öğr. Üyesi M. Burak ÇAKIN ile ekibine, alan editörü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf AYDIN’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Sempozyumumuz bilim kurulunda yer alan kıymetli akademisyenlere saygılarımı arz ederim. Son olarak çalışmaları ile akademik dünyaya son derece müspet katkılar sağlayan kıymetli yazarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Özel sayımızın bu alana ilgi duyan bütün okuyucu ve araştırmacılara katkı sunmasını diler, nitelikli bir süreli yayın modeli ortaya koyan Anemon Dergisi’nin gelecek sayılarına da ilgi ve desteklerinizi esirgemeyeceğinizi ümit ederim.

Anahtar Kelimeler:

The Guest Editor
2021
Yazar:  
Özet:

Dear readers, we are pleased to bring together the work of judges in the communications presented in the Second Islamic Thought Critical Culture and Tahammul Ethics Symposium, which was organized by the Faculty of Islamic Sciences of the University of Muş Alparslan on December 7, 2020, and to present the work of judges in the Special Number of the Journal of Social Sciences of the University of Muş Alparslan. With this Special Number of the Anemon Magazine, the total of the work that passed through the double blind judgment process to be presented in sessions and published in our magazine is presented to you to the interest of valued readers and researchers. In the Classical Age of Islamic Thought (M. VII. by XII. Centuries) Basic Islamic Sciences, Philosophy and Religious Sciences and Islamic History and Arts activities were included in the study discussed in the context of critical thinking and tolerance culture. As the guest editor of the Special Number of the Anemon Magazine, all the academics and researchers who have contributed to our congress, including our guest speakers and panelists, and all our judges who have contributed with their opinions and opinions in the process of evaluation of this number of published reports, and the editor-general Dr. Öğr, who has not dismissed support from us in the process of preparing the publication of articles. Member M. Burak ÇAKIN with his team, field editor Dr. Thank you for your dedicated work to the member Yusuf AYDIN. I give my respect to the valuable academics who participated in our seminary. Finally, I also thank our valuable writers for their work and great contribution to the academic world. I hope that our special number will contribute to all the readers and researchers who are interested in this area, and that you will not take your interest and support to the future numbers of the Anemon Magazine, which reveals a qualified period-long publication model.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




2018








Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.189
Atıf : 4.870
2023 Impact/Etki : 0.227
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi