Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Hatay-Reyhanlı Cemil Meriç Müzesi
2023
Dergi:  
UNIMUSEUM
Yazar:  
Özet:

Bu makalenin amacı kültür evine ve müzeye dönüştürülen Cemil Meriç’in doğduğu evi tanıtmaktır. Balkan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Cemil Meriç, Türk edebiyatında eserlere imza atmış bir Türk edebiyatçısıdır. Bu makalede Cemil Meriç'in hayat hikâyesine kısaca değindikten sonra yapının tarihi hakkında bilgi verilmiş, restorasyon süreci ve yapının nitelikleri ele alınmış ve yeniden işlevlendirilmesi sonrası yapının fonksiyonları ve kullanım alanları görseller ile sunulmuştur.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Dergi:  
UNIMUSEUM
Yazar:  
Özet:

The purpose of this article is to introduce the house where Cemil Meriç was born, which was converted into a cultural house and a museum. Cemil Meriç, the child of a Balkan immigrant family, is a Turkish writer who has written works in Turkish literature. In this article, after briefly mentioning the life story of Cemil Meriç, the history of the building is mentioned. The restoration process and characteristics of the structure was discussed and the functions and usage areas of the building after its re-functioning were presented with images.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












UNIMUSEUM

Dergi Türü :   Uluslararası

UNIMUSEUM