Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
HADİTHS AS FOLKLORE GENRE
2020
Dergi:  
Dədə Qorqud
Yazar:  
Özet:

Tural Adishinovs article “Parallels of Kitabi-Dede Gorgud” in tales collected from the Balakan-Sheki region” is devoted to a very important topic of comparative folklore. The researcher brought parallels between the tales of the Balakan-Sheki region and the height of the “Kitabi-Dede Gorgud” epic. The scientific findings of the researcher are a valuable addition to the study of the “Kitabi -Dede Gorgud” epic. The researcher analyzed the parallels in the tales of the region in the article and, logically, confirmed that the original and ancient copies of the “Kitabi - Dede Gorgud” were related to Shaki. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Dədə Qorqud

Dergi Türü :   Uluslararası

Dədə Qorqud