Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
Elliptic Flow and Its Fluctuations from Transport Models for Au+Au Collisions at s N N = 7.7 and 11.5 GeV
2023
Dergi:  
Particles
Yazar:  
Özet:

: The elliptic flow v 2 is one of the key observables sensitive to the transport properties of the strongly interacting matter formed in relativistic heavy-ion collisions. In this work, we report on the calculations of v 2 and its fluctuations of charged hadrons produced in Au+Au collisions at center-of-mass energy per nucleon pair s N N = 7.7 and 11.5 GeV from several transport models and provide a direct comparison with published results from the STAR experiment. This study motivates further experimental investigations of v 2 and its fluctuations with the Multi-Purpose Detector (MPD) at the NICA Collider.

Anahtar Kelimeler:

null
2023
Dergi:  
Particles
Yazar:  
0
2023
Dergi:  
Particles
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Particles

Dergi Türü :   Uluslararası

Particles