Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
 Sesli Dinleme 1
An Evaluation on Çaşnigir Bathhouse Located in Barla Village of Eğirdir District of Isparta
2022
Dergi:  
8gen-Art
Yazar:  
Özet:

Barla, which is connected to the center of Eğirdir district in Isparta, is now a village while it was formerly a town. There are many historical buildings in Barla. Two of these historical buildings are bathhouses. One of these bathhouses is Çaşnigir Bathhouse and the other is Göçeri Bathhouse. Çaşnigir Bathhouse is known as "Çaşnigir Paşa Bathhouse" among the people because of Çaşnigir Pasha Mosque located nearby. The bathhouse is said to have been built by Çaşnigir Sinan Pasha, who was patnonage of Çaşnigir Paşa Mosque in 1376. Bathhouse should probably have been built by local masters in terms of architecture. If it is thought that Hamidoğulları Emirate prevailed in the region in those years, it can be said that the local masters who made the bath could have reflected the artistic taste and effect of the beauties on the work.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Dergi:  
8gen-Art
Yazar:  
0
2022
Dergi:  
8gen-Art
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












8gen-Art

Dergi Türü :   Uluslararası

8gen-Art