User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 2
TREATMENT OF ECZEMA AND ONYCHOMYCOSIS BY DAILY PRODUCTS:‘’OPENING THE OLD BOOKS’’
2019
Journal:  
Lectio Scientific
Author:  
Abstract:

Aromaterapinin olumlu etkileri gerçek. İnsan fiziksel ve zihinsel iyileşmesinin birçok bozukluğunu rahatlatmak ve tedavi etmek için giderek daha fazla kullanılır. Terapötik özellikler, endikasyonlar ve kontrendikasyonların yanı sıra aromaterapi kullanımının doğru yolu üniversite organları tarafından araştırılmakta ve üniversite hastanelerinde uygulamalar giderek artmaktadır. Sözün etimolojisinden (aroma terapisi), aromaterapinin, köklerde, yaprak saplarında, kabuklarda, yapraklarda ve yapraklarda bulunan oleajinöz bezlerin salgıladığı parfümleri (esansiyel yağlar) kullanan terapötikler olduğunu anlamak kolaydır ; çeşitli aromatik bitkile.  Antik çağlardan beri, Hipokratların zamanından beri, esansiyel yağların hem iyileştirme hem de süsleme amaçlı olarak günlük yaşamda yaygın olarak kullanıldığı bilinmektedir. Böylece, aromaterapinin, insanlara uyguladığı sağlık ile dinginlik sağlaması, refahı sağlaması ve günlük ruh halimizi geliştirmesiyle doğru uçucu yağı bulma bilimi olduğunu söyleyebiliriz. Belki modern tıbbın geleceği geçmişte saklanıyor. Belki de devam etmek istiyorsak, önce nerede olduğumuzu ve zaten bildiğimizi bilmeliyiz.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Lectio Scientific

Journal Type :   Uluslararası

Lectio Scientific