Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Polikistik Böbrek Hastalığının Eşlik Ettiği Endokistik Mural Nodül Bulgusu Olan Von Meyenburg Kompleksi: Olgu Sunumu
2021
Dergi:  
Journal of Molecular Virology and Immunology
Yazar:  
Özet:

Von Meyenburg kompleksleri (VMC'ler), karaciğerin nadir görülen doğuştan, fibropolikistik iyi huylu hastalıklarından biridir. Polikistik böbrek hastalığı ile ilişkili VMC'lerin tanısı için karakteristik görüntüleme bulguları olan 40 yaşında bir kadın olguyu sunuyoruz. Ultrasonografik (US) görüntülemede çoğu kistik yapıda olan çok sayıda mikronodüler lezyon tespit edildi. İç yapılarında ekojenik mural nodüller ve kuyruklu yıldız artefaktları vardı. Manyetik rezonans görüntülemede (MRG), mural nodüler kontrastlanma ve yıldızlı gökyüzü görünümü gözlemlendi. Hem US hem de MRG'de endokistik mural nodüllerin varlığı ve VMC'leri gösteren yıldızlı gökyüzü görünümü bu durumun tanısı için çok önemli bulgulardır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Molecular Virology and Immunology

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Molecular Virology and Immunology