Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 22
 İndirme 7
A Research On The Role Of Leader Member Exchange In The Relationship Of Employee Voice and Innovative Work Behavior
2022
Dergi:  
Journal of Management Marketing and Logistics
Yazar:  
Özet:

Purpose- The purpose of this research is to examine the employee voice and the leader-member exchange and their effects on innovative work behavior to provide an in-depth understanding of innovative work behavior in organizations. Methodology- 579 articles were reached by scanning the words "Innovative Work Behavior", "Employee Voice" and "Lead Member Exchange" in the articles published between 2010 and 2021 in the Web of Science database, and bibliometric analysis was performed on these articles. VOSviewer program was used for bibliometric analysis and interpreted after visualization. Findings- Each variable has been addressed by the researchers in its own literature, but the relationship between these variables has not been adequately addressed. Conclusion- Without the voice of the employee, it is not possible to talk about innovative business behavior, nor can we talk about leader member change. Today, businesses connect with their environment with an open system. For this reason, environments where innovative business behavior can develop depend on the participation of employee voice and necessary leadership practices. This research draws attention to the role of leader member interaction in the relationship between employee voice and innovative work behavior, identifies and reports that variables need to be tested.

Anahtar Kelimeler:

Null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Journal of Management Marketing and Logistics

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 242
Atıf : 243
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini