Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 7
Primer İskelet Kası Lenfoması Olan İki Olgu ve Literatür Derlemesi,
2013
Dergi:  
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Primary skeletal muscle lymphoma is rare. It consists 0.5% of all extranodal lymphomas. The most common seen subtype is diffuse large cell lymphoma and has B cell immunophenotype. Extremity muscles; especially lower extremity muscles are the most effected sites. Most of the patients are older then 60 years old. Although the pathogenesis is not exactly known; one of the several hypothesis about the etiology is chronic inflamation secondary to infectious and autoimmune process. The basic treatment modalities for primary extranodal lymphoma with diffuse large cell histology are CHOP chemotherapy and radiotherapy. In our article we presented our case with primary muscle lyphoma at the temporal muscle and another case with primary muscle lyphoma at the back of the popliteal region of right limb

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 529
Atıf : 1.343
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini