Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 7
EĞİTİM YÖNETİMİNDE FARKLILIKLARIN YÖNETİMİ
2023
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada eğitim yönetiminde farklılıkların yönetimi konusu ele alınmıştır. Toplumun her kesiminde karşılaştığımız, birlikte çalıştığımız bireyler her açıdan birbirinden farklılıklar göstermektedir. İnsan ve insan gücü yönetimi son zamanlarda daha çok önem kazanmakta ve bu alanda uzmanlaşmak da birçok iş yerinin önceliği haline gelmektedir.  Bu açıdan farklılıkların yönetimi, tüm örgütler için bilhassa eğitim örgütlerinde, farklılıkların tanınması ve onlara gerekli önemin verilip doğru yönetilmesi ve böylece maksimum verim alınabilmesi için önemli olduğu gerçeği ile karşı karşıya kalınmaktadır. Hatta Örgütlerde çalışan insanlar farklılıkları ile önem kazanmaya başlamışlar ve örgütler de bu farklılıkları görüp geliştirdikleri yeni bir yönetim anlayışı ile çalışanlarının en verimli yönlerini ortaya çıkarmaya ve üst düzey bir verim almaya çalışmışlardır. Örgütlerin bu yönetim anlayışıyla ilgili eğitimlerin düzenlenmesi, çalışanlarına ve özellikle de yöneticilerine bu konuda hizmetiçi eğitimleri aldırması kaçınılmazdır.

Anahtar Kelimeler:

Management of Differences in Education
2023
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Özet:

This study discussed the management of differences in education management. The individuals we encounter in each section of society, we work together, are different from each other in every way. Human and human power management has gained greater importance in recent times and specialization in this field has become the priority of many workplaces.  In this regard, the management of differences is faced with the fact that it is important for all organizations, in particular in educational organizations, to recognize differences and to give them the necessary importance and proper management and thus to maximum efficiency. Even the people who work in organizations have begun to gain importance with their differences, and the organizations have also seen and developed these differences with a new management concept to reveal the most efficient aspects of their employees and to obtain a high level of efficiency. It is inevitable that the organizations organize training on this understanding of management, and their employees, and in particular their managers, take care of service training in this regard.

Anahtar Kelimeler:

Management Of Differences In Education Management
2023
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Özet:

In this study, the issue of management of differences in educational administration is discussed. The individuals we meet and work with in every segment of society differ from each other in every aspect. Man and manpower management has become more important recently and specializing in this field has become the priority of many workplaces. In this respect, we are faced with the fact that the management of differences is important for all organizations, especially in educational organizations, for the recognition of differences, for giving the necessary importance to them and managing them correctly, and thus for maximum efficiency. In fact, people working in organizations have started to gain importance with their differences, and organizations have tried to reveal the most productive aspects of their employees and get a high level of efficiency with a new management approach that they have seen these differences and developed training is inevitable.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Asos Journal

Alan :   Eğitim Bilimleri; Filoloji; Güzel Sanatlar; Hukuk; İlahiyat; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler; Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 5.146
Atıf : 9.739
2023 Impact/Etki : 0.075
Asos Journal